Aanmeldformulier

Lid worden

Lid worden van BV Oegstgeest? Je kan vrijblijvend 3 à 4 trainingen volgen bij een team van jouw leeftijdsklasse om te kijken of basketballen bij BV Oegstgeest iets voor jou is.

Beperkte mogelijkheden

De populariteit en daarmee de belangstelling om te basketballen groeit enorm! Dat is top en zien wij ook graag. Op dit moment hebben we helaas vanwege een tekort aan trainingslocaties en trainers/coaches beperkte mogelijkheden voor het aannemen van nieuwe leden in verschillende leeftijdsgroepen.

We komen, vanwege het tekort aan trainers en coaches, graag in contact met ouders of met spelers van 18 jaar en ouder die als trainer of coach aan de slag willen gaan. Wij bieden daarbij een kosteloze trainerscursus aan, begeleiding door een ervaren coach en een bescheiden vrijwilligersvergoeding.
Ben jij die ouder of speler (18 jaar en ouder) die als trainer of coach bij ons aan de slag wil? Stuur een mailtje aan [email protected].

Aanmelden

Om je aan te melden voor de proeftrainingen vragen we je onderstaande gegevens in te vullen. Je krijgt dan een bevestiging, dat je bent ingeschreven als aspirant-lid. Aan de hand van deze gegevens nemen we contact met je op over de mogelijkheden. Je wordt pas uitgenodigd voor proeftrainingen als we als we je ook echt een plek kunnen bieden. Dit betekent overigens dus niet dat je al direct een plaats in dat team hebt.

We streven naar samenstellingen van teams, waarbij het spelplezier van de leden voorop staat. We houden daarom bewust geen selectietrainingen, maar vormen teams met de intentie om die voor langere tijd bij elkaar te houden. Na deze proeftrainingen wordt door (i) jou, het aspirant-lid, (ii) de trainer én (iii) het team besproken of er een goede onderlinge match is en of je definitief mee kan gaan trainen in het team waar je de proeftrainingen gevolgd hebt.

    Geslacht *

    * = verplicht

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
    Geslacht
    Selected Value: 1920