Basketball Vereniging Oegstgeest

Informatie over BVO - vervanging van jurytaken

Vervangers om te fluiten of tafelen

Het is soms moeilijk om een vervanger te vinden als je zelf een keer niet kan tafelen of fluiten. Daarom willen we het volgende opstarten. We gaan een lijst maken met namen + telefoonnummers van leden die je kan bellen om voor je in te vallen. Jij bent dan een bedrag van € 10,- verschuldigd aan deze persoon. Let op! Er is geen garantie dat deze mensen altijd in kunnen vallen. Maar, hoe groter de lijst, hoe meer kans je hebt om iemand te vinden. Je mag natuurlijk ook nog steeds met iemand ruilen. Mensen die je kan bellen om in te vallen tegen een vergoeding van € 10,- :

Tafelen:
Dishang van Duinen: (MU14-1) 06-45821297
Quinten van Vliet 071-5156563/06-12506599/06-44437091 (tafelen bij regioteams)
Karen Shahnazarian (JU16-1) 06-39602191 (tafelen)

Fluiten:
nog niemand!!!

Lijkt jou het wel wat om op deze lijst te komen staan en wat extra geld te kunnen verdienen?
Geef je dan nu op door een mailtje te sturen aan webmaster@bvoegstgeest.nl

Uitgefloten

We zijn teleurgesteld dat deze pagina op de website moet komen te staan.
Het komt helaas maar al te vaak voor dat er geen scheidsrechters en/of tafelaars komen opdagen terwijl ze wel ingepland staan en echt wel weten dat ze aan de beurt zijn. (Mogelijke) gevolgen van dit onsportieve gedrag:

Iemand anders moet acuut invallen, en dat is vaak iemand die veel in de hal te vinden is, heel begaan is met de club, maar door dit soort grappen de zin begint te verliezen;
Als het niet opgevuld wordt, het de club officeel zelfs gewoon geld kost;
And last, but not least: je kan er het spelende team zwaar mee duperen.
Het tafel- en fluitschema vind je op de website en is dus voor iedereen makkelijk beschikbaar. Het aanwezig zijn voor een tafel- of fluitbeurt is daarom je eigen verantwoordelijkheid. Je coach zal proberen je zo veel mogelijk te herinneren wanneer je aan de beurt bent, aan hem of haar ben je in eerste instantie verantwoording schuldig bij afwezigheid. Maar je moet altijd zelf vervanging regelen als je niet kunt. Als dat niet lukt, kom je dus gewoon zelf.

Als je zonder afmelding en/of goede reden niet komt opdagen of te laat bent zullen we dit gaan vermelden op deze site. Je wordt 15 min. voor aanvang van de wedstrijd verwacht!

In het huishoudelijk reglement zijn de (spel)regels te lezen. Er zal strenger op worden gelet. Eerste boete is € 15,00, tweede € 25,00 plus een schorsing. degene die invalt krijgt € 10,00!

Het Bestuur

© Basketball Vereniging Oegstgeest 2015