De Grote Clubactie 2017 en BV Oegstgeest

13 September
2017

​Op zaterdag 16-09, de eerste wedstrijddag, start de verkoop van loten voor de Grote Clubactie 2017!

https://www.clubactie.nl/actie/BasketbalverenigingOegstgeest Van ieder verkocht lot gaat € 2,40 naar de vereniging en met de opbrengst kunnen we nieuwe ballen aanschaffen voor de jeugd. En die ballen zijn hard nodig.

Voor de beste verkopers onder de jeugdleden t/m U12 is er een bijzondere beloning: een bezoek aan een ZZ Leiden-wedstrijd. Er ligt een golden ticket klaar voor 1 jongen én 1 meisje…wie op dinsdag 24-10 de meeste loten heeft verkocht mag op zaterdag 28-10 naar de wedstrijd.

Bij de jeugdleden vanaf U14 valt er voor de best verkopende jongen én meisje een sweater te verdienen van BV Oegstgeest!

Doe je best en hou je mail in de gaten, vanaf zaterdag 16-09 kan er behalve met de boekjes ook online worden verkocht… Dat is handig voor je tante in Limburg, je oom op Texel of je oma in Spanje.

Heb je een eigen bedrijf of ken je iemand met een bedrijf dat een superlot wil kopen, neem dan contact op met secretaris@bvoegstgeest.nl. Een superlot kost €150 en daarmee sponsor je BV Oegstgeest.