Clinic door de Bondscoach van de Orange Lions

10 May
2017

Op zaterdag 20 mei wordt het All Star Gala georganiseerd voor de Heren Promotiedivisie in Katwijk. Van 10:00 tot 12:00 wordt een clinic gegeven door niemand minder dan Toon van Helfteren, de hoofdcoach van de Orange Lions.

Het basketbal seizoen loopt helaas tegen zijn einde aan. De laatste teams spelen nu hun wedstrijden. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je alweer klaar bent voor dit seizoen! Op zaterdag 20 mei wordt het All Star Gala georganiseerd voor de Heren Promotiedivisie in Katwijk. Dit betekent dat je van 13:00 tot 18:00 vermaakt kan worden met fantastisch basketbal deze dag. Maar aan een dag vol basketbal kan het natuurlijk niet ontbreken dat je zelf niet even een balletje kunt gooien, toch? Voorafgaand aan het All Star Gala is de clinic door Toon van Helfteren georganiseerd. Deze is voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorieën u12 t/m u18 en zal plaatsvinden in Sporthal Cleijn Duin te Katwijk van 10:00 tot 12:00 uur.

Opgeven voor de clinic kan door een mail te sturen naar kinoukanbier@gmail.com met daarin het aantal personen, bij welke club je/jullie spelen en in welke leeftijdscategorie. De kosten voor de clinic zijn €5 per persoon, dit is inclusief toegangskaartje voor het Gala. Ouders/broertjes en zusjes mogen gratis meekomen en hebben de hele dag toegang tot het Gala. Meld je snel aan want VOL=VOL.